De RET

De RET blijft zich voortdurend vernieuwen. Zo kunnen we het hoge niveau van service, kwaliteit, professionaliteit, sociale veiligheid en klanttevredenheid bieden dat ons voor ogen staat. Door open te staan voor innovatie op elk terrein, volgen we de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Of we zijn ze net een stapje voor. Zoals bij de aanleg van de eerste metrolijn in Nederland en de eerste geboorde tunnel in stedelijk gebied. Door als voortrekker te fungeren bij de invoering van de OV-chipkaart en te investeren in milieuvriendelijke en hybride bussen. Maar ook bij de omvorming van ons bedrijf van een gemeentelijke dienst naar een zelfstandig openbaarvervoerbedrijf.

Lees meer over de RET

Behalve in infrastructuur en materieel investeren we ook veel in onze medewerkers en in de manier waarop we met elkaar omgaan. Voorop staat dat de RET een leuk, uitdagend en interessant bedrijf is om te werken.

Lees meer over werken bij de RET


Collega's aan het woord

Joke Roovers

Joke Roovers

Secretaresse
Overstap van metrobestuurder naar secretaresse
Ikbal Solak

Ikbal Solak

Projectleider Ingenieursbureau
Als projectleider bij het Ingenieursbureau van de RET ben ik verantwoordelijk voor heel uiteenlopende projecten, variƫrend van de bouw van een tramremise tot de ontwikkeling van technische systemen.
Ellen Rouss

Ellen Rouss

Controleur OV
Het werk van controleur OV is lekker veelzijdig.
Bekijk meer testimonials