Werken bij de RET

In Rotterdam en omgeving kent vrijwel iedereen de bussen, trams en metro’s van de RET. Bij ‘werken bij de RET’ zullen veel mensen dan ook al snel denken aan functies als buschauffeur, tram- of metrobestuurder, baliemedewerker en toezichthouder. Stuk voor stuk belangrijke functies, alleen vertegenwoordigen ze maar een klein deel van de mogelijkheden. Want achter de schermen zetten nog eens honderden professionals zich in voor comfortabel en veilig openbaar vervoer in de regio Rotterdam.
 
Zo is de RET een gouden greep voor technici op verschillende niveaus en vakgebieden. Ook hoger opgeleiden in andere disciplines hebben wij veel te bieden. Voor professionals die van aanpakken weten en niet bang zijn voor verandering, zijn er goede carrièremogelijkheden in uiteenlopende gebieden als management, personeel & organisatie, finance & administratie, marketing, sales & communicatie, inkoop & contractmanagement, ICT en klantenservice.
 
Lees meer over vacatures bij de RET:
Vacatures bij de RET

Collega's aan het woord

Onno Donkervoort

Onno Donkervoort

Manager ICT
Op ICT gebied veel innovaties en vernieuwingen
Michiel de Gijt

Michiel de Gijt

Maintenance Engineer
Als maintenance engineer bij Inframanagement ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud en de vernieuwing van de railinfrastructuur.
Peter Smol

Peter Smol

Specialist Energietechniek
Iedereen krijgt vroeg of laat de kans om verder te komen
Bekijk meer testimonials